Preview Mode Links will not work in preview mode

IGN Benelux Video Take Podcast

Oct 14, 2021

In deze aflevering van de Video Take Podcast, bespreken we de nieuw aangekondigde Christoper Nolan films. Daarnaast leggen we je uit wie Adam Warlock is, bespreken we That 90's Show, waarom je Ted Lasso moet kijken en nog veel meer.


Oct 7, 2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we HBO Max dat naar Nederland komt, de opties voor het vervolg van Squid Game, het raadsel van de Zodiac killer en hoe goed Midnight Mass is.


Sep 30, 2021

In deze aflevering bespreken we geheel spoilervrij de nieuwe Bond film No Time To Die. Daarnaast hebben we het over het razend populaire Squid Game, de trailer van de League of Legends serie Arcane en nog veel meer.


Sep 16, 2021

In deze aflevering van de Video Take Podcast hebben we het over Marvel's Eternals, die als sterke goden het MCU op zijn schop kunnen gooien. Daarnaast hebben we het over Nolan zijn bijzondere eisen om een film te maken, James Bond, Twisted Metal, Matrix Ressurections en Hawkeye.


Sep 2, 2021

In deze aflevering van de podcast hebben we een lijst met films waar wij nog naar uitkijken de rest van het jaar. Daarbij bespreken we het belangrijkste nieuws van de week, recenseren we uitgebreid The Green Knight die nu op Amazon Prime Video staat en natuurlijk wat we recent hebben gekeken.