Preview Mode Links will not work in preview mode

IGN Benelux Video Take Podcast

Sep 16, 2021

In deze aflevering van de Video Take Podcast hebben we het over Marvel's Eternals, die als sterke goden het MCU op zijn schop kunnen gooien. Daarnaast hebben we het over Nolan zijn bijzondere eisen om een film te maken, James Bond, Twisted Metal, Matrix Ressurections en Hawkeye.


Sep 2, 2021

In deze aflevering van de podcast hebben we een lijst met films waar wij nog naar uitkijken de rest van het jaar. Daarbij bespreken we het belangrijkste nieuws van de week, recenseren we uitgebreid The Green Knight die nu op Amazon Prime Video staat en natuurlijk wat we recent hebben gekeken.


Aug 19, 2021

Deze week hebben we het in de Video Take Podcast over The Suicide Squad. De DC film is een uitstapje van James Gunn waar de meningen sterk over verschillen. Daarnaast gaat het over de anime wereld van Star Wars Visions die eraan zit te komen, Marvel's Eternals en nog veel meer.


Aug 12, 2021

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we spoiler vrij Free Guy. De film is hilarisch voor gamers en nog leuker om met vrienden te kijken. Daarnaast hebben we het over Star Wars nieuws, South Park, How I Met Your Father, Stranger Things en The Witcher.


Aug 5, 2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we The Green Knight en hoe je verwachtingen voor die film moeten zijn. Daarnaast hebben we het over de tofste series van het moment, hebben we veel plezier gehad met The Suicide Squad, praten we over Scorcese, en bespreken we de belangrijkste nieuwtjes van het moment, zoals de...