Preview Mode Links will not work in preview mode

Video Take

Apr 28, 2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we het steeds duurder worden van series en de fout die Netflix lijkt te maken. Daarnaast hebben we het over Avatar 2, Spider-Man spin-offs die maar blijven komen en nog veel meer.


Apr 21, 2022

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we Morbius, een film die je beter over kunt slaan. Daarnaast hebben we het over Severance, de eerste twee afleveringen van Better Call Saul, Netflix die flink in de problemen zit en nog veel meer.


Apr 14, 2022

In deze aflevering van de Video Take podcast bespreken we uitgebreid en spoilervrij onze review van The Northman, nu al een van de beste films van het jaar. Daarnaast zijn we naar de documentaire over Louis van Gaal geweest en kunnen deze ook aanraden. Verder bespreken we wat we hebben gekeken, zoals De Mol en kijken we...


Apr 7, 2022

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we uitgebreid de review van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Daarnaast hebben we het over Ezra Miller zijn vreemde gedrag, krijgt Attack on Titan nog een seizoen en hebben we weer een Dr. Strange in the Multiverse of Madness trailer om uit te pluizen.