Preview Mode Links will not work in preview mode

Video Take

Mar 31, 2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze review van de eerste vier afleveringen van Moon Knight. Daarnaast hebben we Sonic the Hedgehog 2 gezien, bespreken we de wapperende handjes van Will Smith bij de Oscars, House of the Dragon die niet bang is voor The Lord of the Rings en nog veel meer.


Mar 24, 2022

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we het nieuwe seizoen van True Detective dat wordt gemaakt. Daarnaast hebben we het over Stranger Things, Peaky Blinders, bespreken we wat wij hebben gekeken de afgelopen week en is er een groot schandaal met Morbius.


Mar 18, 2022

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we onder andere het nieuwe seizoen van Drive to Survive. Daarnaast bespreken we het aanbod van HBO, waaronder Euphoria en moeten we het hebben over de Ms Marvel trailer.


Mar 10, 2022

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we The Batman. We zijn zeer te spreken over de film van Matt Reeves en kijken uit naar meer. Daarnaast bespreken we het laatste nieuws, waaronder de HBO Max lancering, een mogelijke God of War film, de Obi-Wan Kenobi trailer en nog meer.


Mar 3, 2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de nieuwste trailers, waaronder die van Fantastic beasts met een indrukwekkende Mads Mikkelsen. Daarnaast is er nieuws over de nieuwe Judd Apatow film, Anime streamingdienst Crunchyroll, Futurama, Jason Momoa in Fast 10, en vragen we ons af of de Marvel Netflix series ook...