Preview Mode Links will not work in preview mode

Video Take

Feb 24, 2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de HBO Max presentatie die we hebben bijgewoond. Hier werd onder andere de prijs en een deel van de programmering bekendgemaakt. Daarnaast bespreken we de nieuwste series zoals de Cuphead show, het laatste nieuws met Ozark, de Marvel Netflix series en nog veel meer.


Feb 17, 2022

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we alle trailers die we tijdens de Super Bowl hebben gezien. We pluizen de Doctor Strange, Nope en Lord of the Rings trailers uit. Verder hebben we het over een Bioshock film en nog veel meer.


Feb 10, 2022

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we de laatste aflevering van The Book of Boba Fett. Daarnaast gaan we langs de Oscar nominaties, gaat Sony films maken van Bungie games, is er nog meer Star Wars nieuws met Obi-Wan Kenobi en wordt tijdens de uitzending plots de eerste foto's van The Lord of the...


Feb 3, 2022

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we de spraakmakende aflevering van The Book of Boba Fett. Daarnaast hebben we het over het opvallende marketingplan van HBO Max, bespreken we Jackass Forever en nog veel meer.