Preview Mode Links will not work in preview mode

Video Take

May 12, 2022

In deze aflevering van Video Take bespreken we de nieuwe Avatar en House of the Dragon trailers. Daarnaast moeten we het nog een keer hebben over Dr. Strange in the Multiverse of Madness, bespreken we wat Star Wars Ahsoka info, is Netflix weer de pineut en vertellen we je wat we deze week hebben gekeken.


May 5, 2022

In deze aflevering van Video Take bespreken we Sven zijn review van Dr. Strange in the Multiverse of Madness. Daarnaast moeten we het einde van Moon Knight bespreken, is Ozark weer begonnen en moeten we het natuurlijk hebben over de Obi-Wan Kenobi trailer.


Apr 28, 2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we het steeds duurder worden van series en de fout die Netflix lijkt te maken. Daarnaast hebben we het over Avatar 2, Spider-Man spin-offs die maar blijven komen en nog veel meer.


Apr 21, 2022

In deze aflevering van de Video Take Podcast bespreken we Morbius, een film die je beter over kunt slaan. Daarnaast hebben we het over Severance, de eerste twee afleveringen van Better Call Saul, Netflix die flink in de problemen zit en nog veel meer.


Apr 14, 2022

In deze aflevering van de Video Take podcast bespreken we uitgebreid en spoilervrij onze review van The Northman, nu al een van de beste films van het jaar. Daarnaast zijn we naar de documentaire over Louis van Gaal geweest en kunnen deze ook aanraden. Verder bespreken we wat we hebben gekeken, zoals De Mol en kijken we...